Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rohadó állati belek hevernek a pesti Duna partján

2018.01.12. 16:02

Rohadó állati belek és szemét hever a pesti Duna partján - számolt be a Hulladékvadász. Csepelen Budapest XXI. kerületében fotózták a csúnya látványt. A bejelentő felhívja a figyelmet, ha nem ők, akkor a Duna takarítja el a hulladékokat, hiszen épp árad. 

hv2

A Hulladékvadászra már többször érkezett olyan bejelentés, ahol a vágott állatok maradványait egyszerűen kivitték a határba, például itt, pedig az állati maradványok tárolására és felhasználására szigorú rendelkezések állnak.

A közterületre kihordott szerves hulladék lerakása illegálisan komoly büntetéssel jár, hiszen közegészségügyi kockázatai is vannak az ilyen típusú hulladékoknak.

hv

A bejelentő azt írta, több szemét is van "szigetekben és valami állati maradvány is". Ez közvetlen a Duna mellett van, tehát ha árad minden megy tovább a vízzel.

A belek és szemét csepeli helyszínéről érkezett bejelentést továbbították az önkormányzatnak.