Olivér
4 °C
8 °C

Eszméletlenre vertek majd levizeltek egy férfit Zalában

2018.01.18. 18:03

Eszméletlenre verték, levizelték áldozatukat azok a férfiak, akik ellen különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emeltek vádat a napokban, írja a Zaol.hu.

A lap a megyei főügyészség közleménye alapján az esetről azt írja, még tavaly júniusban, egy muraszemenyei családi házba érkezett látogatóba egy férfi, de ott azonban két olyan férfi poharazgatott, akik neki nem voltak a barátai. A közleményből nem derült ki, hogy miért tért be oda.

Mindenesetre, amikor belépett az egyik bent ülő férfi felismerte benne haragosát, felpattant és azonnal meg akarta ütni az oda váratlanul betérő vendéget. Erre kimenekült a házból az utcára, de a két férfi utánarohant és a fülénél fogva visszahúzták a házba. Az egyik szobába vitték, ahol durván ütlegelni kezdték.

"A sorozatos ütések, rúgások hatására a bántalmazott férfi eszméletét vesztette, ekkor vízzel leöntötték. Miután magához tért, keresztül vonszolták a ház udvarán a pajtába és ott folytatták a bántalmazást. Az ütlegektől a szerencsétlen ember újból elvesztette az eszméletét, ekkor támadója föléje állt és levizelte, amit társa mobiltelefonjával felvett. A bántalmazásban a megtámadott férfi orrcsontja, arccsontja, valamint négy bordája eltörött, sérülései súlyosak, nyolc napon túl gyógyultak" - írja a lap.