Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megtalálták a Kecelről eltűnt nőt

2018.01.28. 12:33

Néhány órai keresés után megtalálták a rendőrök azt a nőt, aki pénteken délután tűnt el Kecelről - értesült a HavariaPress. A Bács-Kiskun megyei településről pénteken este érkezett bejelentés a helyi rendőrőrsre arról, hogy egy nő aznap délután ismeretlen helyre ment a lakásáról, azóta nem találják.

A bejelentő azt is elmondta, hogy felhívta az eltűnt nőt, aki közölte, hogy jelenleg egy erdőben fekszik, nem tudja, hogy hol van, és csak fákat lát maga körül. Miután felmerült a gyanú, hogy a nő altatókat vehetett be, azokkal keresni kezdték őt a keceli mellett a soltvadkerti és a kiskőrösi járőrök is.

Ennek eredményeként néhány órai kutatás után meg is találták az eltűnt nőt, még aznap éjfél előtt, Kecel külterületén, a vasúti sínek és az 5303-as út között fekvő akácosban. Megtalálásakor a nő kimerült állapotban feküdt a földön, nem tudott felkelni és kommunikálni is csak nehezen tudott. Azonnal pokrócokkal melegítették és a folyadékpótlás érdekében vízzel itatták, majd átadták a mentőszolgálat időközben kiérkező munkatársainak, akik kórházba szállították.