Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vádat emeltek a 4-6-oson nőkhöz dörgölőző férfi ellen

2018.02.05. 18:58

A bíróság dönt egy férfi ügyében, aki tavaly többször is nőket zaklatott Budapesten a 4-es 6-os villamosokon. Az RTL Klub híradója szerint a 30 éves férfi tavaly februárban egy villamoson dörgölte először nemi szervét egy nőhöz. Akkor az utasok elkapták és visszatartották, amíg a rendőrök kiérkeztek. Akkor nem indult ellene eljárás.

Tavaly áprilisban aztán megismételte tettét a férfi, ezúttal le is húzta a nadrágját az RTL híradó szerint. Szerencsére rendőrök is voltak a villamoson, így ismét elkapták a férfit, és előállították. A férfi azóta nem hagyhatja el lakhelyét. A VII. kerületi ügyészség lezárta a nyomozást, és vádemeléssel a bíróságra továbbította az iratokat, folytatólagosan elkövetett szeméremsértéssel vádolják a férfit, aki legfeljebb két évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!