Edit
9 °C
26 °C
Index - In English In English Eng

Heréd fideszes vezetője berágott a postáskisasszonyra

2018.02.21. 20:13

A postán is begyűjtötte volna a támogató aláírásokat a herédi polgármester rokona a fideszes Szabó Zsoltnak, de az ott dolgozók jelezték, hogy ez szabálytalan. "Bejött, megkérdezte, hogy aláírjuk-e, de jeleztük, hogy nem és a munkahelyen az aláírásgyűjtésre nincs is lehetőség. Tudomásul vette és elment” – idézte fel az apróságnak indult hétfői jelenetet a Heves megyei település dolgozója.

A próbálkozásnak azonban szemtanúja volt a posta közelében aláírásokat gyűjtő jobbikos aktivista, akinek jelzése alapján a párt alelnöke beadvánnyal fordult Hatvan főjegyzőjéhez.

Kómár József
Kómár József
Fotó: Komka Péter
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Heréd fideszes vezetője berágott a postáskisasszonyra

Az államtitkárnak gyűjtötték az aláírást, de a postán szóltak, hogy ott nem lehet.

562 · Feb 21, 2018 08:13pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Az ezzel rövidre zárhatónak tűnő ügy azonban szerdán a polgármester fellépésével folytatódott. Kómár József személyesen ment be a postára az önkormányzati levelekkel, és szóvá tette a történteket. Azt mondta, legyek szíves ezt is kirakni a Facebookra, hogy személyesen hozza a leveleket, és reméli, tudom, hogy miről beszél, mert ha nem akkor elmagyarázza” – mondta a postán ekkor egyedül dolgozó nő. „Emelt hangon mondta, de ő egy ügyfél, én a magyar posta alkalmazottja vagyok, nem kelhetek ki ellene.” Elmondása szerint távol áll tőle a politika, de kellemetlen, hogy személyeskedő helyzetekkel kell szembesülnie azután, hogy felhívják a figyelmet egy szabálytalanságra.

Kómár József közölte, „az Indexnek nem kíván információkkal szolgálni.”