Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sorozatgyilkos lehet a rákóczifalvi rém

2018.03.07. 05:10

A Blikk azt írja, a két, egymás mellett lakó idős férfit Rákóczifalván a gyanú szerint agyonverő 25 éves T. Tamás elismert egy harmadik gyilkosságot is. Ez pedig, írja a lap, sorozatgyilkossá teszi őt, ráadásul áldozatai több dologban is hasonlítanak egymáshoz: mindannyian a tettes lakóhelyéhez közel éltek, és kivétel nélkül hatvan feletti férfiak voltak.

Első áldozata, a 63 évesen meghalt V. Géza nyugdíjazása előtt a rendőrség kötelékében dolgozott, és szintén a településen élt, ám halálát ez idáig mindenki balesetnek hitte, írja a lap. Most azonban kiderült, T. Tamás végzett vele, ezt hétfőn vallotta be a rendőröknek.

"Sok dolog tisztázatlan még, annyit azonban megerősíthetek, hogy védencem elismert egy harmadik cselekményt" – mondta a lapnak Mezei János, a sorozatgyilkos védőügyvédje.

V. Géza holttestét szintúgy, mint a későbbi áldozatokét, a házában hagyta gyilkosa. A helyiek azt mondják, azt hitték, leesett a padlásról, és a nyakát törte.