Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bayer Zsolt feljelentette az őt lelövéssel fenyegető férfit

2018.03.13. 07:07

Bayer Zsolt publicista, a békemenet állandó résztvevője hétfőn feljelentette az őt lelövéssel fenyegető férfit, szemlézi az MTI a Magyar Idők erről szóló cikkét. Bayer vasárnapi sajtótájékoztatóján számolt be először arról, hogy egy internetes bejegyzésben egy férfi azzal fenyegette meg, hogy a békemenet közben egy háztetőn mesterlövészpuskával fogja várni őt és agyonlövi. Bayer Zsolt azt mondta, a feljelentéssel azt szeretné elérni, hogy az interneten se lehessen büntetlenül fenyegetőzni. Azt is leszögezte, hogy eszébe sem jutott, hogy védelmet kérjen, nem fél kimenni az utcára, és a békemeneten is ott lesz.

Mindez egyébként - ezt már nem a Magyar Idők írja, hanem mi - azért is érdekes, mert Bayer maga is fenyegetőző stílusáról ismert, a civileket például a taknyukon és a vérükön akarta kirángatni a parlamentből, de blogján a két nappal ezelőtti bejegyzésének címe nemes egyszerűséggel a "Kurva anyátok!" címet viseli.

De térjünk vissza a Magyar Idők cikkéhez, amely azt írja, hogy a Civil Összefogás Fórum (CÖF) szerint minden korábbinál több gyalázkodás éri az általuk szervezett március 15-i rendezvényt, a rendőrséggel a szervezők folyamatosan egyeztetnek, de eddig nem merült fel olyan tény, ami miatt meg kellene változtatni a rendezvény menetét - írja a kormányközeli lap. Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivője azt mondta, provokátorokra is számít a felvonuláson.