Ödön
1 °C
11 °C

Babócsai bálon balhézó volt rendőr ellen emeltek vádat

2018.04.04. 10:35

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt egy volt rendőr és három társával szemben, mert tavaly nyáron összevertek egy férfit. 

A balhé még 2017 augusztusában történt, amikor a szolgálaton kívüli volt rendőr, az édesapja, és két másik ismerőse társaságában összetalálkoztak a sértettel a bálnak otthont adó helyiség előtt.  A volt rendőr édesapjának már volt némi összezördülése a sértettel korábban, de előbb csak összeszólaltak vele, és úgy tűnt, hogy a helyzet békésen rendeződik.

Néhány perccel később azonban a négyfős társaság a sértettre támadt, akit a vendéglátóhely előtti járdaszakaszon kezdtek el ütni-rúgni. A vádlottak a sértett segítségére siető ismerősöket is megfenyegették, illetve ellökték.

A sértett bántalmazás miatt testszerte könnyű sérüléseket szenvedett, de végül el tudott menekülni a helyszínről, és egy közeli utcában várta be a rendőröket.   Az ügyészség a négy vádlottal szemben vfelfüggesztett börtön kiszabását indítványozta. A volt rendőr vádlott szolgálati viszonya 2017 szeptemberében az esettől függetlenül lemondással szűnt meg.        

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?