Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

L. Simon Lászlót megfosztotta birtokaitól a bíróság

2018.04.04. 16:29

L. Simon László március elején jogerősen elvesztette a testvérével szemben évek óta folyó perét, a Győri Ítélőtáblán született ítélet szerint nem ő a bikavölgyi szőlőföldek és gyümölcsösök jogos tulajdonosa, hanem az öccse, Simon Gábor - tudta meg a 24.hu. A testvérek közti elszámolási vita már a harmadik választás óta folyik, a fideszes politikus még a 2010-es parlamenti választás előtt tett ígéretet, hogy a kampány lezárulta után kifizeti testvérét, de nem tartotta a szavát - írja a 24 cikke. 

Az Agárd környéki földek eredetileg Simon Gábor tulajdonában voltak, de 2010 környékén hajlott rá, hogy eladja L. Simon Lászlónak a birtokot. Papíron el is adta, de László nem fizette ki a szóbeli megegyezésben szereplő összeget, ezért a testvér pert indított.

Az öt évig folyó eljárás másodfokon L. Simon teljes pervesztességével ért véget. A 24.hu szerint az ítélőtáblán kimondták, hogy a földek tulajdonjogát vissza kell írni Simon Gábor nevére.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?