Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a margitszigeti késes rablókat

2018.04.11. 09:59

A rendőrség elfogta azt a 17 és 18 éves fiút, akik április eleje óta három embert raboltak ki, volt, hogy késsel fenyegették áldozatukat, írja a police.hu

A 18 éves budapesti T. Nikolasz és társa, egy 17 éves üllői fiú 2018. április 5-én 18 óra körül  Margitszigeten egy férfit bántalmazott, egy pengével megfenyegette, és elvette a telefonját. Másnap, 2018. április 6-án délután, szintén a Margitszigeten még két férfit raboltak ki: az egyiket bántalmazták is, majd a megszerzett telefonnal és pénzzel együtt elmenekültek. A sértettek a bántalmazások miatt nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.

A nyomozók a Margitszigeten lévő térfigyelő kamerák felvételei és az információk alapján azonosították a tetteseket, akiket április 9-én egy budapesti hostelben fogtak el. A házkutatáskor megtalálták az elkövetők rabláskor viselt ruháit, valamint 0,3 gramm kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak.