Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Könnygázpuska sült el egy elsős kezében a rendőrségi bemutatón

2018.04.24. 12:43 Módosítva: 2018-04-24 12:51:04

Az egyik győri iskola első osztályos tanulói pályaorientációs napon vettek részt szombaton a Készenléti Rendőrség győri központjában. A Kisalföld napilap úgy tudja, hogy az elől hagyott könnygázkilövő és könnygázpatron két kisgyerek kezébe került, az egyik betöltötte és elsütötte - emiatt négy gyermeket szállítottak kórházba, írja a Kisalföld.

Szerencsére mind a négy gyereket még aznap hazaengedték a Petz-kórház sürgősségi osztályáról. Hárman a könnygáztól lettek rosszul, negyedik társuk karján keletkezett sebet pedig össze kellett varrni, ahol eltalálta a könnygázpatron. Hárman a szombati baleset után már hétfőn iskolába mentek.

A Központi Nyomozó Főügyészség Győri Regionális Osztálya foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt nyomozást rendelt el hétfőn, írja a lap.