Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Teljes útzár, autóroncsokkal van tele az M5-ös

2018.04.30. 08:02 Módosítva: 2018-04-30 12:22:18

Hétfő hajnali fél öt körül – a rendőrség közleménye szerint eddig még nem tisztázott okokból és körülmények között – egy autókat szállító tréler felborult az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 123-as kilométernél.

Ezt követően több jármű ütközött neki az úttesten lévő roncsoknak. Az elsődleges információk szerint a baleset következtében személyi sérülés is történt.

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy két mikrobusz is összeütközött ebben a térségben, azt nem tudni, hogy ez összefügg-e a tréler balesetével, és azt sem, hogy itt voltak-e a sérülések.

Untitled-1

A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a sztráda Szeged felé vezető oldalát, a forgalmat a 114-es kilométernél – Kiskunfélegyháza déli csomópont – leterelik. A közlekedők a 139-es kilométernél, Kistelek térségében tudnak visszatérni az autópályára.

Frissítés: Szombat dél körül feloldották az út lezárást, de a Google térképének forgalmi adatai szerint az érintett sztrádaszakaszon még sűrű a forgalom.