Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Zavart állapotban, Ausztriában került elő a Népligetnél eltűnt olasz fiú

2018.05.02. 08:56

A Bors cikke szerint egy Stuttgartból az olaszországi Udinébe utazó olasz fiú egy hete eltűnt Magyarországon. A 27 éves Michael Craighero budapesti átszállással tervezte meglátogatni édesanyját Olaszországban, azonban a Népligetnél nyoma veszett. Utolsó sms-ét még Németországból írta az anyjának, azután telefonon nem volt elérhető.

1520653 c1-olasz

A Flixbus nevű busztársaság az anyának megerősítette, hogy Michael felszállt a járatra a sváb tartományi fővárosban, majd budapesti leszállásakor is bélyegzett, sőt kamerafelvétel is van róla, hogy leszáll a buszról. Az Udinébe induló járatra azonban nem szállt fel. Az olasz hatóságok eltűnés miatt körözést adtak ki rá.

Azt már a Blikk tudta meg, hogy a fiú zavart állapotban előkerült az ausztriai St. Poltenben. Azt nem tudni, hogy került oda és mi történt vele az elmúlt egy hétben, annyi azonban bizonyos, hogy az összes holmija, így az iratai is eltűntek.