Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kiderült, hogyan él most az a házaspár, aki 636 milliót nyert a skandináv lottón

2018.05.03. 07:47

2013-ban a győri Andraschek László és felesége, Anikó, akik hajléktalanként éltek, 636 millió forintot nyertek a skandináv lottón. A Blikk most felkereste a házaspárt, akik nemcsak tanácsokat adtak azoknak, akik lottón nyernek, hanem elmesélték, mi történt velük azóta, hogy megütötték a főnyereményt.

  • A férj alkoholbeteg lett, de már három éve józan.
  • A nyeremény egy részéből kávézót nyitottak, amely azonban veszteséges volt, ezért bezárták. Az ingatlan most bérbe van adva, abból élnek. 
  • „A lányom egy évvel ezelőtt elvált, mind a négy unokám elkerült Győrből. Őket azóta sem láttam. Ezt azóta sem tudtam feldolgozni, hiányzik a nagy zsivaj" - mesélte a feleség, Anikó.
  • Anikó szeretett volna nyitni egy bioszoláriumot, de végül mégsem kezdett új vállalkozásba.
  • Márciusban nagyjából 1 millió forint körül mozgott az öt lakás kiadásából származó állandó havi bevételük. Jelenleg négy lakást és az üzletet adják ki az Audi gyárának vonzáskörzetében.
  • A leendő nyerteseknek Anikó azt tanácsolja: „Befektetni mindenképp megéri, ha nyerünk. Hogy kinek mi sikerül, azt az idő igazolja, de olyasmivel érdemes foglalkozni, amihez értünk, vagy nem kell különösebb szakértelem hozzá. Az ingatlan mindig jó befektetés."
  • És van még egy tanács, amit a feleség szerint érdemes megfogadni: „Nagyon nehéz, de nem lehet mindenkinek segíteni, a szeretteinknek sem. Sokan ilyenkor érdekből keresnek fel. Amit viszont mindenképpen tegyünk meg, ha nyertünk, hogy bakancslistát készítünk."