Aliz
6 °C
14 °C

Drogot adott öt hónapos csecsemőjének, aki belehalt

2018.05.07. 09:05

A bíróság előzetes letartóztatásba helyezett egy csongrádi nőt, aki a gyanú szerint kábítószert adott öt hónapos csecsemőjének, aki életét vesztette.

A drogfogyasztó anya élettársával együtt januárban kibéreltek egy szobát egy hotelben, ahová magukkal vitték gyermeküket is. A hotelben eddig ismeretlen módon nagy mennyiségű kábítószer került a csecsemő szervezetébe, aki az oxigénhiány és légzési elégtelenség következtében meghalt. A rendőrség szerint kizárt, hogy a  drog természetes módon került volna a gyermek szervezetébe.

A nő ellen védekezésre képtelen személy ellen elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárás. A bíróság a szökés veszélye miatt elrendelte az anya egy hónapig tartó előzetes letartóztatását. Az ügyészségi közleményben nem esik szó az apa szerepéről, nem tudni, hogy ellene indult-e eljárás.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?