Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Képekkel zsarolta a diákokat, és feleségével hármasban is szexelt velük a budapesti tanár

2018.05.10. 06:27 Módosítva: 2018-05-10 06:32:58

Újabb részletek derültek ki a bírósági tárgyaláson annak a a negyvenegy éves budapesti tanárnak az ügyéről, akit szexuális kényszerítéssel és kiskorú veszélyeztetésével vádolnak. A férfi az egyik fővárosi gimnáziumban és a Budapest Honvéd utánpótlását adó Magyar Futball Akadémián ismerte meg azokat a diákokat, akikkel szexuális kapcsolata is volt, írja a Blikk.

A tanár felesége a tárgyaláson azt mondta: egy diákkal két alkalommal hármasban is szexeltek, a fiú ekkor már betöltötte a felnőttkort. A feleség arról nem tudott, hogy férjének a fiúval korábban is volt-e szexuális kapcsolata. A fiú az érettségi után egyébként melegpornózni járt ki Svájcba, ahová az egyik fotózásra a férje is elkísérte.

A tanár egyik volt kolléganője arról beszélt a bíróság előtt, hogy a gimnázium végzős évében az egyik diák meglepően jóban volt a vádlottal. Két évvel később tudta meg, hogy a tanár a focista fiúknak szexuális tartalmú üzeneteket küldött. A diákok azt mesélték, velük aktus is volt. Egy diákkal pedig a tanár szerződést kötött, hogy heti egyszer találkozzanak, amikor fotókat készített róla, amelyeket egy melegekkel foglalkozó külföldi céghez továbbított. Az erről szóló szerződést a gimnázium igazgatónője meg is találta a tanár számítógépén. A tanár azzal fenyegette a diákot, hogy ha szakít vele, akkor a képeket megmutatja a barátainak, a hozzátartozóinak.

A tanárnő a tárgyaláson azt is mondta, hogy az egyik tizenhat éves fiúnak a tanár felesége vette el a szüzességét. Így akarták elérni, hogy a nő teherbe essen.