Lottónyereményből vette az Audit, amiben meghalt

2018.05.12. 12:04

Péntek délelőtt mi is megírtuk, hogy aznap hajnalban Vác közelében, a rendőrök elől menekülve felborult egy Audi, a sofőrje, egy 32 éves férfi pedig a helyszínen meghalt. A Bors most azt írja, az autót vezető Cs. Attila egy tavalyi lottónyereményből vette az autót.

A baleset hajnali 4 óra 40 perckor történt. Vác külterületén egy bizonytalanul haladó Audira figyeltek fel a rendőrök a 2106-os számú úton, ezért szirénázva indultak el az autó felé. A sofőr viszont nagy sebességgel Rád felé hajtott tovább, majd egy enyhe ívű bal kanyarban letért az útról, szalagkorlátnak ütközött, felborult, és az autó kigyulladt. A Bors úgy tudja, a férfi legalább 190 kilométer per órás sebességgel hajtott.

A lap szerint a penci Cs. Attila édesapja tavaly közel 50 millió forintot nyert a skandináv lottón, a nyereményt pedig szétosztotta a gyerekei között, a balesetben meghalt fia is ebből vette a felborult Audit.

Attilát gyerekkora óta ismerem. Úgy tudom, hogy egy lakásavató buliról jött haza a barátaitól, talán fogyasztott valamit, ezért ijedhetett meg a rendőröktől

– mondta a Borsnak a férfi egyik szomszédja. A lap az apával is tudott beszélni, aki szerint a fiára nem volt jellemző a felelőtlen viselkedés, alkoholt is ritkán ivott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport