Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mérgezett tejjel zsarolja az Auchant egy ismeretlen

2018.05.14. 05:58

Egy ismeretlen levelet írt az Auchannak, hogy ha nem fizetnek neki, megmérgezi az üzleteikben árult dobozos tejeket – írja a Blikk. Ezt alátámasztotta az ORFK sajtóosztályának válasza is, amely szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda külön nyomozócsoportot hozott létre a zsarolás miatt.

Iparági szereplők a Blikknek elmondták, az áruházlánc nem tudhatta, hogy csak egy kalandorról vagy közveszélyes őrültről lehet-e szó, ezért visszahívta a zsaroló által nevesített tejtermékeket, majd bejelentést tett a rendőrségen, valamint a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalnál (Nébih). Utóbbi emiatt közleményt adott ki.

De az sem biztos, hogy a zsaroló beváltotta volna a fenyegetést, mert a Nébih információja szerint eddig nem találtak fertőzött tejet sehol.

A Blikk szerette volna megtudni a megzsarolt áruházlánctól, hogy mekkora összeget követelt tőlük a zsaroló, illetve hogy mennyi tejet vittek vissza eddig a vásárlók, de Adorján Abigél kommunikációs munkatárs azt mondta, a folyamatban lévő nyomozás miatt nem válaszolhat.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mérgezett tejjel zsarolja az Auchant egy ismeretlen

A zsaroló levelet írt az áruházláncnak, ezért lépett a Nébih is. Eddig nem találtak mérgezett tejet.

241 · May 14, 2018 05:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments