Mérgezett tejjel zsarolja az Auchant egy ismeretlen

2018.05.14. 05:58

Egy ismeretlen levelet írt az Auchannak, hogy ha nem fizetnek neki, megmérgezi az üzleteikben árult dobozos tejeket – írja a Blikk. Ezt alátámasztotta az ORFK sajtóosztályának válasza is, amely szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda külön nyomozócsoportot hozott létre a zsarolás miatt.

Iparági szereplők a Blikknek elmondták, az áruházlánc nem tudhatta, hogy csak egy kalandorról vagy közveszélyes őrültről lehet-e szó, ezért visszahívta a zsaroló által nevesített tejtermékeket, majd bejelentést tett a rendőrségen, valamint a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalnál (Nébih). Utóbbi emiatt közleményt adott ki.

De az sem biztos, hogy a zsaroló beváltotta volna a fenyegetést, mert a Nébih információja szerint eddig nem találtak fertőzött tejet sehol.

A Blikk szerette volna megtudni a megzsarolt áruházlánctól, hogy mekkora összeget követelt tőlük a zsaroló, illetve hogy mennyi tejet vittek vissza eddig a vásárlók, de Adorján Abigél kommunikációs munkatárs azt mondta, a folyamatban lévő nyomozás miatt nem válaszolhat.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mérgezett tejjel zsarolja az Auchant egy ismeretlen

A zsaroló levelet írt az áruházláncnak, ezért lépett a Nébih is. Eddig nem találtak mérgezett tejet.

241 · May 14, 2018 05:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments