Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Orbán Viktor újabb kampányba kezdett

32469647 10156196809276093 7374611039398133760 o
2018.05.15. 16:42
A választásnak és ezzel a választási kampánynak több mint egy hónapja vége, itt az idő elkezdeni egy újabb kampánykörutat.

Orbán új turnéja köszönő kampány: ennek során a miniszterelnök olyan helyre látogat el, ahol már a választási kampány során is járt, és ahol támogatták április 8-án – derül ki a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető Havasi Bertalanra hivatkozó MTI-től.

A kormányfő elsőként azért járt a Baranya megyei Vajszlón, mert köszönetet szeretett volna mondani a falusi embereknek a támogatásért, és szimbolikusnak tartja, hogy a magyar kistelepülések a rendszerváltozás óta éppen most, 2018-ban szóltak bele a legnagyobb mértékben az ország életét meghatározó döntésekbe – mondta Havasi Bertalan.

A horvát határ melletti településen öt nappal a választás előtt kampányolt a miniszterelnök. A mostani második vizitről Orbán Facebook-oldalára kerültek ki fotók, az utolsó tanúsága szerint a miniszterelnök a helyi csárdában utána pljeskavicát evett ajvárral és lilahagymával.

Hozzászólna? Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.