Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Alapvetően kegyes lesz velünk az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2018.05.18. 15:45

Az Országos Meteorológiai Szolgálat azt írja, alapvetően kegyes lesz velünk az időjárás a hosszú hétvégén: a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütésben bízhatunk. Szombaton elsősorban a Dunától keletre alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Vasárnap és hétfőn viszont ennél már jóval kevesebb helyen. A hőmérséklet is a kellemes 24, 25 fok környékén tetőzik majd.

Szombaton napos idő várható, elszórtan valószínű zápor, zivatar. A szél többfelé élénk, néhol erős, zivatar környezetében a szél viharos lehet. A leghidegebb órákban 7-13 fok lehet. Napközben 22-26 fokig melegszik a levegő.

Pünkösdvasárnap és -hétfőn sok napsütés várható, helyenként alakulhat ki zápor, zivatar. Vasárnap a Tiszántúlon, hétfőn  megerősödhet a szél, ami zivatar környezetében viharos is lehet. A minimumhőmérséklet mindkét nap 8-14 fok között valószínű.

A nappali maximumok vasárnap 22-26, hétfőn 23-27 fok között alakulnak. 

Itt nézheti meg a többi nap térképét:

Vasárnap:

Hétfő: