Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rengeteg fegyvert talált a TEK egy kecskeméti tanyán

2018.05.20. 09:15

A készenléti rendőrség és a TEK május 15-én, egy előzetes felderítés után összehangolt akciót indított Kecskeméten, ahol elfogták B. András 51 éves és B. András 76 éves kecskemétieket lőfegyverrel való visszaélés miatt. Az apát és fiát letartóztatták.

Amikor elfogták a két férfit, házkutatást tartottak, és a házban, illetve a garázsban és műhelyben "négy maroklőfegyvert, két engedély nélkül tartott Flóbert lőfegyvert, két átalakított gázriasztó fegyvert, három szétszerelt golyós puskát, három hangtompítót, valamint több mint ezer lőszert és a fegyverekhez tartozó tárakat" találtak, amiket lefoglaltak.

A két férfit lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Kihallgatásuk során a bűncselekmények elkövetését beismerték, mindketten szabadlábon védekeznek.