Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az M0-son kigyulladt egy iskolásokat szállító busz, útzár az M3-ason és M1-esen is

2018.05.21. 18:30

Több baleset történt hétfő délután az autópályákon, melyek a hosszú hétvége utolsó délutánján óriási dugókat eredményeznek.

  • az M1-esen Győr közelében, a 110. kilométernél Hegyeshalom felé két személyautó ütközött össze.
  • az M3-ason Budapest felé a 120-as kilométerénél egy tréler és egy személyautó karambolozott, ez utóbbi fel is borult, a többi autósnak a helyszínelők és az egyetlen sérültért érkező mentők miatt teljes útlezárásra kell számítani. A rendőrség az autópálya 128-as kilométerénél tereli le a járművezetőket a 3-as főútra, ahonnan a 114-es kilométernél, Füzesabonynál hajthatnak vissza.
  • szintén az M3-ason a 66-os kilométernél öt autó ütközött össze, itt már lezárult a helyszínelés, mindkét sáv járható, de továbbra is több kilométeres a torlódás.
  • És nem sokkal hat után érkezett olvasónk jelzése, miszerint az M0-s 49. kilométerénél az M3-as felé kigyulladt egy iskolásokat szállító busz. Értesüléseink szerint a XVI. kerületi KMSE gyerek- és ifi kézilabdázóit hozta haza a keceli kézilabda utánpótlás kupáról. A jármű hátuljában keletkező tüzet gyorsan eloltották, személyi sérülés nem történt.
Screenshot 2018-05-21-18-31-45.png
Fotó: Olvasónk, Zsuzsa

Frissítés: Estére az összes autópályán megszűnt a forgalmi akadály.