Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Az M0-son kigyulladt egy iskolásokat szállító busz, útzár az M3-ason és M1-esen is

2018.05.21. 18:30

Több baleset történt hétfő délután az autópályákon, melyek a hosszú hétvége utolsó délutánján óriási dugókat eredményeznek.

  • az M1-esen Győr közelében, a 110. kilométernél Hegyeshalom felé két személyautó ütközött össze.
  • az M3-ason Budapest felé a 120-as kilométerénél egy tréler és egy személyautó karambolozott, ez utóbbi fel is borult, a többi autósnak a helyszínelők és az egyetlen sérültért érkező mentők miatt teljes útlezárásra kell számítani. A rendőrség az autópálya 128-as kilométerénél tereli le a járművezetőket a 3-as főútra, ahonnan a 114-es kilométernél, Füzesabonynál hajthatnak vissza.
  • szintén az M3-ason a 66-os kilométernél öt autó ütközött össze, itt már lezárult a helyszínelés, mindkét sáv járható, de továbbra is több kilométeres a torlódás.
  • És nem sokkal hat után érkezett olvasónk jelzése, miszerint az M0-s 49. kilométerénél az M3-as felé kigyulladt egy iskolásokat szállító busz. Értesüléseink szerint a XVI. kerületi KMSE gyerek- és ifi kézilabdázóit hozta haza a keceli kézilabda utánpótlás kupáról. A jármű hátuljában keletkező tüzet gyorsan eloltották, személyi sérülés nem történt.
Screenshot 2018-05-21-18-31-45.png
Fotó: Olvasónk, Zsuzsa

Frissítés: Estére az összes autópályán megszűnt a forgalmi akadály.