Koronavírus adatok

2021. dec. 07.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ambrus
-3 °C
3 °C

Árokba borult egy busz a 62-esen, 25-en sérültek meg

2018.05.22. 12:00 Módosítva: 2018.05.22. 14:42

Árokba csúszott és az oldalára borult egy menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz a 62-es úton, Székesfehérvár közelében, Börgöndpusztánál. Az elsődleges információk szerint sokan megsérültek - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden az MTI-vel.

A Szeged-Győr közötti járat egy másfél méter mély vízelvezető árokba borult. A járművön az elsődleges adatok szerint 39-en utaztak, a sérültek pontos száma egyelőre nem ismert, de az utasok önerőből hagyták el a buszt.

baleset 2 12
Fotó: Police.hu

A helyszínre érkezett egy mentőhelikopter is. A mentésben résztvevő székesfehérvári tűzoltók vizet, plédeket osztanak az utasoknak.

Frissítés 13 órakor: A rendőrség szerint a busz áttért a szemközti sávba és ott csapódott az árokba. Körülbelül 20 ember sérült meg, őket mentőhelikopterrel és mentőautókkal szállították kórházba.

Frissítés 14:30-kor: Az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán jelentette be, hogy az utasok közül 25-en sérültek meg, néhányuknál felmerült a csonttörés, belső sérülés lehetősége, de közvetlen életveszélyben senki sincs. A helyszínre 9 mentőautó és mentőhelikopter is érkezett, a sérülteket Székesfehérvár, Dunaújváros, Veszprém, és Siófok kórházaiba szállították.