Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Teherautó ütközött kisbusszal Ceglédbercelnél, kilencen meghaltak

2018.05.22. 17:31 Módosítva: 2018-05-22 19:37:23

Kilenc ember halt meg a 4-es főúton, Ceglédbercel közelében kedden délután történt balesetben – közölte a rendőrség.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban azt mondta az MTI-nek, hogy a 4-es főút 59-es kilométerénél egy kisbusz és egy homokot szállító teherautó ütközött össze.

Mint később kiderült, a balesetben hét férfi és két nő halt meg. Az áldozatok mind a román rendszámú kisbuszban utaztak, és a román Digi 24 hírtelevízió szerint heten közülük román állampolgárok voltak.

ceglédbercel Norbi 2.
Fotó: Police.hu

A román külügyminisztérium honlapján közleményben tájékoztatott arról, hogy a budapesti nagykövetség konzuli egysége a helyszínre utazott, hogy segítséget nyújtson a bajba jutottaknak – írja az MTI. A külügyminisztérium a román konzulok magyar rendőrségtől szerzett információira hivatkozva azt közölte, hogy

a balesetet a romániai kisbusz okozta, amely nagy sebességgel előzött, és frontálisan ütközött egy teherautóval.

A rendőrök továbbra is teljes útzár mellett helyszínelnek, a forgalmat a Szentmártoni út felé terelik, a járművek a 40-es és a 46124-es utat érintve térhetnek vissza a 4-es főútra.