Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kigyulladt egy családi ház, ketten meghaltak

2018.05.25. 09:53

Két holttestet találtak a tűzoltók egy hódmezővásárhelyi családi házban pénteken - közölte a rendőrség a honlapján. A tűzről hajnalban érkezett bejelentés, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

A Délmagyar.hu szerint a baleset a Gregus Máté utcában történt. A tűz egy három négyzetméteres előszobában keletkezett de a füst az egész lakásra átterjedt. A házban egy 80 év feletti házaspár, Lajos bácsi és felesége lakott. 

A lap helyszíni tudósítójának az utcában lakók azt mondták, hogy a házaspár nem a tűzben halt meg, hanem már előtte halottak lehettek. Ezt hivatalosan a hatóságok nem erősítették meg, de nem is cáfolták. "Erre utalhat, hogy 7 óra után már nem volt tűzoltó a helyszínen, csak a rendőrök, akik szakértő bevonásával vizsgálódnak" - írja a Délmagyar.