Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gumicukor miatt hajtott végre kényszerleszállást egy repülő Budapesten

2018.05.30. 08:35

Egészen hajmeresztő okból hajtott végre kényszerleszállást Budapesten az Air India egyik repülőgépe kedden kora este, az történt ugyanis, hogy egy idős hölgy a fedélzeten félrenyelte a gumicukrot – írja az AIRportal.hu.

A Delhiből Londonba tartó gép személyzete a román-magyar határ térségében döntött úgy, hogy megszakítja az utat és leszáll Ferihegyen, majd a számára kijelölt állóhelyre gurult.

Képünk illusztráció!
Képünk illusztráció!
Fotó: Bloomberg / Getty Images Hungary

A repülőtéri egészségügyi szolgálat arról tájékoztatta a lapot, hogy infarktus gyanújával riasztották őket a helyszínre, amikor azonban átvették a beteg ellátását, a hordágyra emelés közben a szegycsontot ért nyomás következtében

a beteg légútjából fél golflabdányi gumicukor távozott.

Ezt követően rövidesen helyreállt a beteg légzése és keringése is, a szintén riasztott OMSZ munkatársainak már stabil állapotban adták át a nőt.