Mihály
2 °C
16 °C

Beismerték, hogy azért módosítják az alkotmányt, mert zavarták a politikusokat a tüntetések

2018.06.05. 13:25 Módosítva: 2018.06.05. 14:06

Konkrét tüntetések miatt módosították az alaptörvényt, mert azok politikusokat zavartak – ismerte el a KDNP-s Aradszki András parlamenti felszólalásában. Azt mondta: „Ismerek olyan politikustársat, akinek a családja hónapokon keresztül képtelen volt normális életet élni, mert az ingatlana közelében rendszeresen tüntettek olyan ügyért, amihez a politikusnak nem volt köze.”

Na de nézzük is az egészen meglepő őszinteséget:

Aradszki nem mondta ki, hogy kire gondol: akár gondolhatott arra, amikor Kubatov Gábor háza előtt tüntettek a Fradi-ultrák, vagy például arra is, hogy a Nem Adom a Házamat csoport rendszeresen tart tiltakozásokat politikusok házánál. Hosszú videókat tettek közzé arról, hogy Kövér László családi háza előtt demonstrálnak, egyszer pedig Trócsányi László igazságügyminiszter feleségét is úgy kiborították, hogy a nő slaggal locsolta le őket a kertjük előtti járdán.

A mozgalom azt állítja a saját honlapján, hogy büntetőeljárás folyik ellenük Kövér László, Németh Szilárd és Bóna Zoltán házainál való tüntetések miatt, és távoltartást is rendeltek el ellenük.

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.