Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hónapokon át mérgezte férjét a szabadbattyáni nő

2018.06.06. 08:56

A gyanú szerint saját felesége ölte meg azt a szabadbattyáni férfit, akiről a toxikológiai vizsgálat mutatta ki, hogy nem betegség, hanem gyilkosság áldozata lett – írta a Blikk. A helyszíni riport szerint a 64 éves K. Károly évtizedeken át tartó házasságban élt 51 éves feleségével, akiről mindig nagy szeretettel beszélt.

A szomszédok úgy tudják, az asszony azonban rendszeresen megalázta őt, új kapcsolatát sem titkolta különösebben, kézen fogva járt egy férfival a Fejér megyei településen.

A közelmúltban a férj azzal szembesült, hogy otthonukból a teraszra lettek kihordva a bútorok.

„Kérdeztem tőle, mi ez, mire annyit mondott: én sem tudom. Teljesen zavart volt, látszott rajta, hogy szinte azt sem tudja, hol van. Utólag jöttem rá, hogy akkor már a gyógyszerektől viselkedett így. Gyorsan felhívtam Évát, aki rávágta, hogy biztos sztrókja van, de ő most megy valahová” – mondta a lapnak egy szomszéd.

A férfi június 1-jén halt meg, a boncolás mutatta ki vérében a nagy arányú káliumot, ami mérgezésre utalt. A gyógyszer alacsony káliumszint estén indokolt, a túladagolás szívmegálláshoz vezethet. Az áldozat feleségét már szombaton őrizetbe vették, beismerő vallomást tett. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hónapokon át mérgezte férjét a szabadbattyáni nő

Káliumot adagolt a 64 éves férfinak.

123 · Jun 06, 2018 08:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments