Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Részegen verte, zaklatta a gyerekeket egy veszprémi tanár

2018.06.16. 09:58

Egy kísérő tanár a diákok elmondása szerint részegen bántalmazott négy fiú diákot egy Veszprém megyei középiskolai osztály kirándulásán – írja a Blikk. A gyerekek szerint a lányokkal is kifogásolható módon bánt.

A balatonszárszói kiránduláson történtekről az egyik fiú édesanyja, Ildikó számolt be a Music FM reggeli adásában. Az S. G. monogramú exrendőr tanár a nő elmondása szerint már a vonaton inni kezdett, és később is minden adandó alkalmat kihasznált, a szálláson pedig elkobozta a fiúk táskáiba rejtett alkoholt is.

Éjfél tájékán a fiam szobájából az egyik barátja kiment a folyosóra. Útközben összefutott a tanárral, megkérdezte tőle, hogy mi a helyzet? Erre már csattant is az első pofon. Két akkora ütést vitt be neki, hogy elvágódott a földön. A fiamék kinyitották az ajtót a csattanás hangjára, majd a tanár feléjük indult. Egyiküket mellkason vágta, míg egy másik gyereket a lábánál fogva rántott le az ágyról. A fiam a fal mellé húzódott menedéket keresve: a fejét takarta, így csak a combját érte el

– tolmácsolta az anyuka fia beszámolóját.

A fiúknak ezután sikerült kiszorítani a tanárt a szobájukból, és az ablakon kiabáltak segítségért, ami végül a másik velük utazó tanár, az osztályfőnök képében érkezett meg, aki rendőrt hívott. A kiérkező rendőrök elküldték a részeg tanárt.

A Blikk úgy tudja, a férfit felfüggesztették. A rendőrség közölte, hogy az ügyben feljelentés is született.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?