Aliz
6 °C
14 °C

Vascsővel és fakaróval adtak a kocsinak

2018.06.26. 16:01

Egy 25 éves férfi és három társa június 8-án éjszaka Kazáron megállították ismerősük kocsiját, majd vascsővel és fakaróval estek a gépjárműnek, vezeti fel a környék csendjét alaposan felverő esemény ismertetését a police.hu.

A sértett úgy megijedt, hogy kocsijával a vízelvezető árokba hajtott. A kocsiból kiszálló férfit az időközben helyszínre érkező 54 éves gyanúsított megfogta, majd 19 éves társának öklözésre felkínálta. A társ nem habozott, ütött. Csakhogy a bántalmazottnak sikerült kiszabadulnia, és bemászni egy kerítés mögé, ezért a garázdák elfutottak a helyszínről. 

A rendőrök a négy férfit június 8-án, további két társukat a napokban elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A 25 éves, a 31 éves és a 26 éves férfit a nyomozók kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?