Aliz
6 °C
14 °C

Drogokban és nyelvvizsgákban utazott

2018.06.27. 11:35

Nem kevés drogot és több mint kétszáz okmányt találtak a rendőrök egy óbudai lakásban, miután kedd délután öt körül a III. kerületi Hadriánusz utcában két férfit igazoltattak, írja a Police.hu.

Egy 47 éves epöli lakos motorjának csomagtartójában az igazoltatás során 49,7 gramm kábítószergyanús fehér port, 50,5 gramm zöld növényi törmeléket, valamint 300 ezer forintot találtak. Egy 19 éves budaörsi férfitól csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

Ezután az epöli férfi óbudai tartózkodási helyén házkutatást tartottak, ahol további 100 gramm zöld növényi törmelék, 100 gramm kábítószergyanús fehér por, valamint három üvegfiolában kábítószergyanús átlátszó folyadék került elő. A rendőrök ezen felül egy bőröndbe rejtve 202 különböző oklevelet, nyelvvizsga- és iskolai végzettséget igazoló bizonyítványokat foglaltak le.

A két férfit előállították: a 19 évest kábítószer birtoklása miatt, a 47 évest, őrizetbe vétele mellett, kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A lefoglalt iratokat szakértő vizsgálja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?