Ágnes
-5 °C
2 °C

Tervezgethette a gyilkosságot a férfi, aki lelőtte felesége új barátját, majd magával is végzett

2018.07.02. 05:47

Újabb részleteket közölt a Blikk arról a gyilkosságról, ami szombat hajnalban történt a Békés megyei Almáskamaráson. Mint arról beszámoltunk, egy 48 éves férfi vadászfegyverrel lelőtte felesége 46 éves férfi ismerősét, majd megölte magát.

A férj és a feleség között már régebben megromlott a kapcsolat, a 46 éves nő már mással volt együtt. 

A házaspárnak két tinédzserkorú gyerekük van: egy fiú és egy lány. A nő, miután májusban elhagyta a férjét, egy gyermekkori barátjához költözött.  A Blikknek egyik ismerőse azt mondta, párjával, aki kamionsofőrként dolgozott, Németországból jöttek éppen haza a gyilkosság előtti estén. 

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2018. június 30-án Almáskamaráson.
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2018. június 30-án Almáskamaráson.
Fotó: Donka Ferenc / MTI

A férj kocsiját többen is látták a tragédia előtti napokban. "Többször láttam az autót távolabb parkolni az utcában az elmúlt napokban. Nem gondoltam, hogy rosszban sántikál, mindössze annyit furcsállottam, hogy miért nem a házuk előtt áll meg. A történtek fényében már világos, hogy feltehetően lesben állt, és próbálta kipuhatolni, mikor jönnek-mennek a háziak" – magyarázta a lapnak egy másik helybeli.

A gyilkosság előtt is messzebb rakta le a kocsit. A lapnak egy közeli ismerőse elmondta: az autó ajtajának csapódására ébredt fel éjjel 3 óra magasságában, nem sokkal később pedig rendőrök lepték el az utcát. "Lövéseket én nem hallottam. Úgy tudjuk, átmászott a kerítésen, és egy ablakot is betört. Ilona párjával a házban, míg magával a kertben végzett" - mondta az ismerős a Blikknek.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!