Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Tervezgethette a gyilkosságot a férfi, aki lelőtte felesége új barátját, majd magával is végzett

2018.07.02. 05:47

Újabb részleteket közölt a Blikk arról a gyilkosságról, ami szombat hajnalban történt a Békés megyei Almáskamaráson. Mint arról beszámoltunk, egy 48 éves férfi vadászfegyverrel lelőtte felesége 46 éves férfi ismerősét, majd megölte magát.

A férj és a feleség között már régebben megromlott a kapcsolat, a 46 éves nő már mással volt együtt. 

A házaspárnak két tinédzserkorú gyerekük van: egy fiú és egy lány. A nő, miután májusban elhagyta a férjét, egy gyermekkori barátjához költözött.  A Blikknek egyik ismerőse azt mondta, párjával, aki kamionsofőrként dolgozott, Németországból jöttek éppen haza a gyilkosság előtti estén. 

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2018. június 30-án Almáskamaráson.
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2018. június 30-án Almáskamaráson.
Fotó: Donka Ferenc / MTI

A férj kocsiját többen is látták a tragédia előtti napokban. "Többször láttam az autót távolabb parkolni az utcában az elmúlt napokban. Nem gondoltam, hogy rosszban sántikál, mindössze annyit furcsállottam, hogy miért nem a házuk előtt áll meg. A történtek fényében már világos, hogy feltehetően lesben állt, és próbálta kipuhatolni, mikor jönnek-mennek a háziak" – magyarázta a lapnak egy másik helybeli.

A gyilkosság előtt is messzebb rakta le a kocsit. A lapnak egy közeli ismerőse elmondta: az autó ajtajának csapódására ébredt fel éjjel 3 óra magasságában, nem sokkal később pedig rendőrök lepték el az utcát. "Lövéseket én nem hallottam. Úgy tudjuk, átmászott a kerítésen, és egy ablakot is betört. Ilona párjával a házban, míg magával a kertben végzett" - mondta az ismerős a Blikknek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?