Jolán
2 °C
4 °C

A szerelmi bosszú új formáját találta fel egy mezőkeresztesi férfi

2018.07.03. 09:00

A szeghalmi ügyészség zaklatás miatt vádat emelt egy 29 éves mezőkeresztesi férfi ellen, akit pár hónapos együttélés után tavaly augusztusban kidobott körösladányi élettársa. A férfi a szakítás miatt érzett haragjában

exe és annak családja nevében nagyértékű, utánvétes csomagokat rendelt, például mosógépet, tévét, kerékpárt, fogyókúrás termékeket, visszér elleni kenőcsöt vagy pizzát.

A bosszantás remekül sikerült, a háziak az újabb és újabb csomagok érkeztével egyre kellemetlenebb helyzetbe kerültek. Nem egyszer a futárok haragjával kellett szembenézniük, akiknek - miután nem vették át a csomagot - vissza kellett cipelniük például a mosógépet.

A család végül feljelentést tett a bosszúálló férfi ellen, aki most három rendbeli személyes adattal visszaélés és zaklatás miatt állhat a bíróság elé. Az ügyészség a férfira próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést kért.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?