Olivér
5 °C
8 °C

Megszólalt a pedofil hittantanár első áldozata

2018.07.03. 18:16

Megszólalt az RTL Híradóban annak a hitoktatónak a nevelt fia, aki a múlt héten lebukott, mert kiskorú gyerekeket bántalmazott szexuálisan. Őt már 5-6 évesen zaklatta, majd többször megerőszakolta. A férfi hat évet ült börtönben ezért, de felháborító módon újra gyerekek közé engedték egy tatabányai iskolában.

A hitoktató nevelt fia elmondta, hogy édesanyjával és bátyjával jött Magyarországra, amikor anyja megismerte a férfit, majd összeköltöztek. 5-6 éves lehetett, mikor kezdődött a vetkőztetés, fogdosás, 6-7 éves korától pedig rajta élte ki a férfi a beteg nemi vágyait.

A fiút poszttraumás stressz érte, nem tudta hova tenni az egészet, nem tudott felszólalni a saját érdekében. Mivel az anyja sokat dolgozott, sokszor kettesben maradtak a férfival a lakásba bezárva. A férfi verte, fenyegette őt, ezért nem mert szólni sokáig senkinek. 

10 évesen beszélt először a történtekről az anyjának, másnap már a rendőrségen voltak. A férfi hat évet kapott, kiengedték, és valahogy el tudott helyezkedni hitoktatóként a tatabányai iskolába, ahol ismét gyerekeket zaklatott. Nevelt fia most dühös az igazságszolgáltatásra, hogy ezek után megtörténhetett még egyszer, hogy a férfi gyerekek közélébe kerülhetett. Mint mondta, megdöbbenti, felháborítja az eset.

A hittantanár az RTL Híradó szerint a múlt héten szexuálisan bántalmazott egy 7 és egy 9 éves kislányt egy általános iskolában. A gyanú szerint egyiküket arra kényszerítette, hogy vetkőzzön le, a másikat pedig magához húzta. Amikor a gyerekek menekülni akartak a teremből, nem engedte ki őket. Kiderült, hogy a férfi korábban állt bíróság előtt hasonló okból.  

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?