Elfogták a filmforgatásra beszaladó szökött rabot

2018.07.09. 10:36

Kiugrott a rabszállítóból egy fogvatartott hétfő reggel Cegléd közelében - ismerte el a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az Index információját.

lead 1054
Fotó: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet egyik fogvatartottja  a reggeli órákban Cegléd közelében a rabszállító járműből kiugrott a 4-es főút mellett. A férfi egy olvasónk szerint egy filmforgatásra szabadult be, ahol megjelent nagyjából 15 rendőr egy kutyával. A forgatást a kergetőzés idejére felfüggesztették. A férfi a forgatásról ellopott civil ruhában folytatta a menekülést. 

" A megszökött férfi 30 év körüli, 167 cm magas, vékony testalkatú, barna szemű és rövid barna hajú, szökése során rabruhát viselt. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az esettel kapcsolatban belső vizsgálatot indított" - írták.

Az Index éppen a napokban adott hírt egy olyan tanulmányról, amelyet az Alkotmányvédelmi Hivatal egyik munkatársa írt a Terrorelhárítási Központ folyóiratában. Ebben a szerző figyelmeztet: a börtönökben tapasztalható állapotok miatt számítani lehet a jövőben fogolyszökésre.

Frissítés:

A szökött rabot néhány órás hajsza után elfogták, ezt hétfő délután közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az MTI-vel. A Cegléd belterületén kivitelezett elfogásról a rendőrség egy videót is közzétett:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elfogták a filmforgatásra beszaladó szökött rabot

A férfi a forgatásról lopott ruhát, hogy abban folytassa a szökést, de így is elkapták.

508 · Jul 09, 2018 10:36am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments