Aliz
6 °C
14 °C

Elfogták a filmforgatásra beszaladó szökött rabot

2018.07.09. 10:36

Kiugrott a rabszállítóból egy fogvatartott hétfő reggel Cegléd közelében - ismerte el a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az Index információját.

lead 1054
Fotó: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet egyik fogvatartottja  a reggeli órákban Cegléd közelében a rabszállító járműből kiugrott a 4-es főút mellett. A férfi egy olvasónk szerint egy filmforgatásra szabadult be, ahol megjelent nagyjából 15 rendőr egy kutyával. A forgatást a kergetőzés idejére felfüggesztették. A férfi a forgatásról ellopott civil ruhában folytatta a menekülést. 

" A megszökött férfi 30 év körüli, 167 cm magas, vékony testalkatú, barna szemű és rövid barna hajú, szökése során rabruhát viselt. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az esettel kapcsolatban belső vizsgálatot indított" - írták.

Az Index éppen a napokban adott hírt egy olyan tanulmányról, amelyet az Alkotmányvédelmi Hivatal egyik munkatársa írt a Terrorelhárítási Központ folyóiratában. Ebben a szerző figyelmeztet: a börtönökben tapasztalható állapotok miatt számítani lehet a jövőben fogolyszökésre.

Frissítés:

A szökött rabot néhány órás hajsza után elfogták, ezt hétfő délután közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az MTI-vel. A Cegléd belterületén kivitelezett elfogásról a rendőrség egy videót is közzétett:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elfogták a filmforgatásra beszaladó szökött rabot

A férfi a forgatásról lopott ruhát, hogy abban folytassa a szökést, de így is elkapták.

508 · Jul 09, 2018 10:36am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?