Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Korlátozzák a forgalmat a Déli pályaudvaron

2018.07.10. 11:16 Módosítva: 2018-07-10 11:23:27

A Déli pályaudvaron tolatás közben kisiklott egy motorvonat és megdöntötte a felsővezeték-tartó oszlopot, ezért a vizsgálat idejére szüneteltetik a vonatközlekedést, közölte a MÁV 10 órakor.

A Mávinform.hu 11 órakor frissített közleménye szerint már csak korlátozzák a vasútforgalmat a Déliben: 

a pusztaszabolcsi, dunaújvárosi és a székesfehérvári elővárosi vonatok Kelenföld állomásra érkeznek, és onnan indulnak vissza a végállomásukra a Déli helyett. A nagykanizsai, keszthelyi, tapolcai, zalaegerszegi és szombathelyi távolsági vonatok ugyancsak Kelenföldig közlekednek, de a Déli pályaudvarról indulnak. Az érintett dunántúli vonatok a helyreállításig a menetrendjüktől eltérően jelentős késésekkel közlekednek.

A baleset során személyi sérülés nem történt, mivel a motorvonaton nem voltak utasok. A szakemberek vizsgálják az esetet. A felsővezeték ellenőrzése és helyreállítása idejére azt tanácsolják, hogy mindenki tájékozódjon a MÁV-csoport honlapján, illetve a Vonatinfón.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?