Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Zavartan viselkedő férfi miatt ürítették ki az egyik ferihegyi terminált

2018.07.16. 10:14 Módosítva: 2018-07-16 14:29:22

Imádkozni kezdett egy utas a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A termináljában, a beléptető pultnál, amire reagálva a hátizsákját levetették és vizsgálni kezdték, a többi embert pedig kiterelték a terminálból ezekben a percekben - tudta meg az Index szemtanúktól.  

Képünk illusztráció!
Képünk illusztráció!
Fotó: Bakró-Nagy Ferenc / Index

Megkerestük az ügyben Hardy Mihályt, a Budapest Airport szóvivőjét, aki azt mondta: zavartan viselkedett egy férfi, ezért a mentőszolgálat vitte el az illet. A szóvivő szerint "nem közbiztonsági, hanem egészségügyi" esetről van szó. A történtek hét járatot érintettek, de arról a szóvivőnek nem voltak információi, hogy bármelyik járat késett volna emiatt. 

Frissítés 13:50-kor: A rendőrség közlése szerint  

a férfi adatainak ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy ellene garázdaság és kábítószer birtoklás miatt körözés van érvényben.