Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Motoros bandától foglaltak le kábítószert Budapesten

2018.07.24. 12:51 Módosítva: 2018-07-24 13:17:21

A hétvégén kábítószert foglaltak le egy ismert motoros bandától Budapesten. Az esetről megkérdeztük a BRFK-t, az alábbi választ kaptuk: 

2018. július 22-én Budapesten a XXI., Orion utcában egy telephelyen a NAV munkatársai jövedéki ellenőrzést tartottak, amely során kábítószergyanús anyagot találtak, ezért rendőri szemlét kértek. A BRFK rendőrei a telephelyen szemlét tartottak és összesen 64,39 gramm kábítószergyanús növényi származékot, illetve 216,91 gramm szintén kábítószergyanús fehér port találtak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított kábítószer-birtoklás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség arra a kérdésünkre nem válaszolt, hogy motoros bandától foglaltak-e le kábítószert és ha igen, melyikről. Az interneten elérhető információk alapján a Hell's Angelsnek székel egy támogatói csoportja Csepelen az említett utcában. Keressük a szervezetet, hogy róluk van-e szó, amint reagálnak, frissítjük a cikket.