Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Valaki szart keneget Pécs házfalaira

2018.07.27. 20:19

Úgy tűnik, hogy valaki nagyon nem bír magával és extrém gusztustalan módon, saját ürülékét keni el a házak falán, írja a Pécsma

A gyanú szerint pénteken reggel is portyára indulhatott az a férfi, aki vélhetően azzal szórakoztatja magát, hogy saját ürülékét kenegeti a kertvárosi falakra.

A lap egyik ott lakó olvasója a Krisztina tér egyik zöld területén reggel nyolc óra magasságában látott egy tohonya férfit totyogni, akin mindössze egy kockás alsónadrág volt. Mint mondta, először azt gondolta, hogy a férfi hasán az Austin Powers-ből ismert műmellszőrzet van, de később rá kellett jönnie, hogy az valószínűleg inkább emberi bélsár.

A férfinak nem az első kenegetése lehetett a mostani. Egy közeli rendelő egyik üvegajtajára már kifüggesztettek egy neki címzett feliratot is azzal, hogy:

AZ ÜRÜLÉKKENŐNEK ÜZENJÜK, ÉRTESÍTETTÜK A RENDŐRSÉGET, INTÉZKEDNI FOGNAK!

Az ügyben megkerestük a rendőrséget is, mint mondták, megteszik a szükséges lépéseket, bár az ügyben egyelőre nem kaptak bejelentést.