A kampány után visszakerült a sintértelepre az egyik jobbikos kutyája

2018.08.01. 09:58

Azok után, hogy a Jobbikot a múltban többször megvádolták azzal, hogy cukiságkampányt folytat, elég szerencsétlen a jobbikos képviselő Jakab Péter hétvégén kirobbant ügye, kiderült ugyanis, hogy a kampány alatt örökbefogadott kutyája, Ribizli mostanra már megint a sintértelepen vár gazdára – írja a hvg.hu.

A dolgot először egy önkéntes vette észre, mikor a hétvégén a miskolci gyepmesteri telepen segített sétáltatni a kutyákat, innen pedig törvényszerű volt, hogy az állatbarátok megtalálják Jakab korábbi, az örökbefogadás után íródott posztján, ahol még boldogan pózolt a kutyával a család.

Jakab ugyan megpróbálta megmagyarázni a dolgot a poszt alatt, de nem úgy tűnt, hogy meghatotta azokat, akik szerint csak többet kellett volna foglalkozni az állattal, esetleg szakember segítségét kellett volna kérni, ha tényleg annyira rossz volt a helyzet.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A kampány után visszakerült a sintértelepre az egyik jobbikos kutyája

Jakab Péter állítja, nem kampányfogásról volt szó, csak agresszív volt az állat.

580 · Aug 01, 2018 09:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Vasárnap aztán külön posztban igyekezett tisztázni a helyzetet, ahol azt írta, a kutya egyre agresszívebb lett, ahogy nőtt, és többször megkapta a gyerekeit is, akik emiatt félni kezdtek tőle. Emiatt új gazdát keresett neki, de két hónap múlva ő is feladta a küzdelmet, így került vissza a telepre a kutya.

Ha valaki erőskezű, hozzáértő gazdája lenne – mi nem voltunk azok – kérem, segítsen rajta. 

írta a képviselő.

A jelek szerint ugyanakkor ez sem hatotta meg az állat pártolóit, bár voltak, akik Jakab mellé álltak, mondván, senki nem ismeri a pontos helyzetet, ráadásul a képviselő azóta is próbálja megoldani a kutya ügyét.