Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyalogost gázoltak el az M7-esen

2018.08.13. 05:55

Frissités: Hétfőn délre az útlezárást feloldották, a forgalom zavartalan.

Gyalogost gázoltak halálra az M7-esen Budapest felé Balatonszentgyörgynél hétfő hajnalban – írta a Police.hu. A baleset miatt teljes útlezárás van érvényben, az autópályát a balatonszentgyörgyi és a balatonfenyvesi kijárónál lehet elkerülni. 

A gyalogos egy 25 éves férfi volt, aki a helyszínen életét vesztette, egyelőre nincs hír arról, hogyan került az áldozat az autópályára, de annyit tudni lehet, hogy a közelben a leállósávon nem volt autó a baleset helyszínén, ahonnan kiszállhatott volna.

A teljes útlezárás 11-kor még érvényben volt, a Somogy Megyei Rendőrkapitányság szerint a forgalom legkésőbb délig zavartalan lehet az M7-esen. Jelenleg a rendőrségi helyszíni vizsgálat fejeződött be, most a útpálya megtisztítása zajlik.

A baleset az autópálya minkét oldalát érintette, ez indokolta a teljes útlezárást. A gyalogost elütő személyautóban senki sem sérült meg.