Erzsébet
1 °C
4 °C

Kigyulladt egy autó Budapesten

2018.09.09. 15:41

Kigyulladt, majd a tűzoltók kiérkezésekor már teljes terjedelmében égett egy autó Budapest XII. kerületben, a Budakeszi úton, írja honlapján a Katasztrófavédelem.

A fővárosi hivatásos, valamint a budakeszi önkéntes tűzoltók gyorsan eloltották a tüzet, így az nem terjedt át más járművekre. Az eset során senki nem sérült meg.

Olvasónk, Ákos szerint a Mercedes kisbusz nagy lánggal égett a Korányi Szanatóriumhoz közel. A jármű láthatóan parkolt a tűz kitörésekor, az erdő fái és aljnövényzete jól láthatóan izzott a felcsapó lángok miatt – tudósított a helyszínről.

Kecskeméten is lángolt egy autó

Később Kecskemét belterületén, a Kiskunfélegyházi úton is kigyulladt egy autó, számolt be róla szintén a Katasztrófavédelem honlapja. A város hivatásos tűzoltói gyorsan megfékezték a lángokat, így a tűz nem terjedt tovább. Az eset során senki nem sérült meg.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?