Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Öngyújtóval fickóskodott, kommandósok fogták le

2018.09.21. 11:47

Öngyújtóval fenyegetőzött egy férfi péntek délelőtt Pécsett, kommandósok fogták le.

A Pécsi Újság nevű honlap szerint péntek reggel egy fiatal férfi sétált be az Apáczai Csere János Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskolába, kezében egy fegyvernek látszó tárggyal. A férfi a beszámoló alapján

Hőbörögni, fenyegetőzni kezdett, valakire rá is fogta a pisztoly kinézetű tárgyat.

Valaki a kollégiumból telefonált a közterület-felügyeletre, hogy egy férfi inzultálja a járókelőket, a a közteresek pedig értesítették a Kertvárosi Rendőrőrs parancsnokát. A rendőrség munkatársai pár percen belül a helyszínre érkeztek, és a biztonság kedvéért a fenyegetőző férfit kommandósok fogták le. 

Az MTI úgy értesült, hogy a fegyvernek látszó tárgy valójában egy öngyújtó volt. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság  az esetről csak annyit közölt, hogy garázdaság miatt indult szabálysértési eljárás az ügyben.