Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Árokba hajtott és meghalt egy motoros Alsómocsoládon

2018.09.23. 09:16

Belehalt a sérüléseibe az a motoros, aki vasárnap hajnalban eddig tisztázatlan okokból árokba hajtott Alsómocsoládon – írja a police.hu.

A motoros 5 óra 15 perckor hajtott bele az árokba, a baleset következtében pedig olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. 

A rendőrök az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

 Ez volt egyébként az ötödik halálos baleset a hétvégén, szombaton összesen négyen haltak meg az utakon:

  • Tíz óra körül árokba hajtott és fának ütközött egy kisbusz a 8208-as út Bakonycsernye és Súr közötti szakaszán. A tűzoltók két embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járműből, majd átadták őket a mentőknek. Egyikükön már nem lehetett segíteni, a helyszínen életét vesztette.
  • Háromnegyed órával később fának ütközött egy kisteherautó a 86108-os út Sopron és Ágfalva közötti szakaszán. A sofőr a helyszínen meghalt.
  • Délben két ember életét vesztette, miután összeütközött egy kamion és két személygépkocsi a 84-es főút 75-ös kilométerénél, Hegyfalu térségében.
  • Délután egy gyerek meghalt, két másik pedig súlyosan megsérült, mikor egy autó villanyoszlopnak csapódott Hernádkakon.