Menyhért, Mirjam
17 °C
28 °C
Index - In English In English Eng

Blikk: Napok óta ivott, mielőtt halálba vitte a kislányát

2018.09.24. 06:18

Ahogy arról a hétvégén beszámoltunk, egy gyermek meghalt, kettő súlyosan megsérült szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hernádkakon történt balesetben. A rendőrség beszámolója szerint egy személygépkocsi, amelyben a három gyerek is utazott, villanyoszlopnak csapódott. Az első adatok szerint a sofőr, aki könnyebben sérült meg, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott.

A Blikk részleteket tudott meg a tragédiáról. A Fiat hátsó ülésen utazott a 14 éves lány, aki meghalt. A nagy lány mellett utazott 10 éves öccse és 4 éves húga is. Előbbinek tüdeje sérült, utóbbi is csonttörést szenvedett. Édesapjuknak, a 40 éves Istvánnak zúzódásai lettek.

Nemrégiben vesztettük el a nagymamánkat. Apukánkat nagyon megviselte, gyógyszereket szedett. Szombaton cigarettáért indult, észre sem vette, hogy a gyerekek a hátsó ülésen ültek. Mással készültek valahova

– mondta a Blikknek a férfi egyik fia. 

A család egy rokona a lapnak azt mondta, a férfi három napja folyamatosan ivott. A háztól nagyjából 2 kilométerre jutott az autóval, amikor két, az út szélén parkoló kocsit akart kikerülni, ám túl nagy sebességgel haladt, a gyógyszerektől pedig egy pillanatra elbódulhatott. Előbb az árokba sodródott, majd egy villanyoszlopnak csapódott.

A férfi és két súlyosan sérült gyermeke jelenleg a miskolci kórházban vannak, az intenzív osztályról a fivér szerint már mindhárman kikerültek. A gyerekeket csak az édesanyjuk látogathatja, a kisfiút tudomásunk szerint még vasárnap is megműtötték.

A rendőrség halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport