Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Blikk: Napok óta ivott, mielőtt halálba vitte a kislányát

2018.09.24. 06:18

Ahogy arról a hétvégén beszámoltunk, egy gyermek meghalt, kettő súlyosan megsérült szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hernádkakon történt balesetben. A rendőrség beszámolója szerint egy személygépkocsi, amelyben a három gyerek is utazott, villanyoszlopnak csapódott. Az első adatok szerint a sofőr, aki könnyebben sérült meg, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott.

A Blikk részleteket tudott meg a tragédiáról. A Fiat hátsó ülésen utazott a 14 éves lány, aki meghalt. A nagy lány mellett utazott 10 éves öccse és 4 éves húga is. Előbbinek tüdeje sérült, utóbbi is csonttörést szenvedett. Édesapjuknak, a 40 éves Istvánnak zúzódásai lettek.

Nemrégiben vesztettük el a nagymamánkat. Apukánkat nagyon megviselte, gyógyszereket szedett. Szombaton cigarettáért indult, észre sem vette, hogy a gyerekek a hátsó ülésen ültek. Mással készültek valahova

– mondta a Blikknek a férfi egyik fia. 

A család egy rokona a lapnak azt mondta, a férfi három napja folyamatosan ivott. A háztól nagyjából 2 kilométerre jutott az autóval, amikor két, az út szélén parkoló kocsit akart kikerülni, ám túl nagy sebességgel haladt, a gyógyszerektől pedig egy pillanatra elbódulhatott. Előbb az árokba sodródott, majd egy villanyoszlopnak csapódott.

A férfi és két súlyosan sérült gyermeke jelenleg a miskolci kórházban vannak, az intenzív osztályról a fivér szerint már mindhárman kikerültek. A gyerekeket csak az édesanyjuk látogathatja, a kisfiút tudomásunk szerint még vasárnap is megműtötték.

A rendőrség halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást.