Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Beismerte tettét a várpalotai gyerekgyilkos

2018.10.01. 09:10
Beismerő vallomást tett a rendőrségen a férfi, akit a Várpalotán elkövetett kettős gyilkosság elkövetésével gyanúsítottak. Tettére azonban nem adott magyarázatot.

A vasárnap előzetes letartóztatásba helyezett B. Zsolt beismerte, hogy meggyilkolta volt barátnőjét, P. Enikőt, és annak kétéves kisfiát, Gergőt - írta a Blikk. A negyvenéves férfi azt mondta a rendőrségnek, hogy nem szerelemféltésből ölt, mert tudta, hogy volt barátnője már nem akar vele élni.

Beszélgettek, történt valami, aztán megölte az édesanyát és kisfiát

-  mondta el a Blikknek a férfi kirendelt védője.

Mint azt korábban megírtuk, a berhidai B. Zsolt megfojtotta volt barátnőjét, a kisfiút pedig olyan súlyosan bántalmazta, hogy ő is életét vesztette. A holttesteket a szomszéd fedezte fel a Várpalota melletti Baglyas-hegyen, ő értesítette a nő élettársát.

Mint kiderült, P. Enikő szakított B. Zsolttal, és úgy döntött, hogy visszamegy párjához, gyermeke apjához, és már készülődtek a hazaköltözésre.