Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megindult a forgalom az M7-esen

2018.10.07. 18:10

Vasárnap délután nem sokkal 4 óra után baleset volt az M7-esen Szabadbattyán környékén, a Budapest felé vezető oldalon. Két autó ütközött össze, eddig tisztázatlan körülmények között, a Police.hu oldala személyi sérülést is emleget, de részletek egyelőre nincsenek erről.

A baleset miatt a 80-as kilométerkőtől több mint 10 kilométeres torlódás alakult ki. A rendőrség a megnövekedett forgalomra való tekintettel javasolja a Budapest felé haladó gépkocsivezetőknek, hogy alternatív útvonalként a 7-es számú főutat használják.

m7

Egy olvasónk szerint tényleg óriási a dugó, az emberek már szállnak ki a kocsijukból a sehova sem tartó kocsisoron, és állítólag már mobilnet sincs, annyi ember zsúfolódott össze egy cellába.

frissítés: Vasárnap este 7 után a rendőrség szerint a helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, a forgalomkorlátozás az érintett útszakaszon megszűnt, a forgalom lassan, de folyamatosan halad.