Megindult a forgalom az M7-esen

2018.10.07. 18:10

Vasárnap délután nem sokkal 4 óra után baleset volt az M7-esen Szabadbattyán környékén, a Budapest felé vezető oldalon. Két autó ütközött össze, eddig tisztázatlan körülmények között, a Police.hu oldala személyi sérülést is emleget, de részletek egyelőre nincsenek erről.

A baleset miatt a 80-as kilométerkőtől több mint 10 kilométeres torlódás alakult ki. A rendőrség a megnövekedett forgalomra való tekintettel javasolja a Budapest felé haladó gépkocsivezetőknek, hogy alternatív útvonalként a 7-es számú főutat használják.

m7

Egy olvasónk szerint tényleg óriási a dugó, az emberek már szállnak ki a kocsijukból a sehova sem tartó kocsisoron, és állítólag már mobilnet sincs, annyi ember zsúfolódott össze egy cellába.

frissítés: Vasárnap este 7 után a rendőrség szerint a helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, a forgalomkorlátozás az érintett útszakaszon megszűnt, a forgalom lassan, de folyamatosan halad.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek