Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lövöldözés volt éjjel a Józsefvárosban, feladták magukat az elkövetők

2018.10.07. 12:55

Egy vita hevében gázpisztollyal lövöldöztek vasárnapra virradóan éjfél után nem sokkal Budapesten a Józsefvárosban. A Nagytemplom utcai lövöldözés hátteréről nem sok mindent lehet egyelőre tudni azon kívül, hogy a lenti képen látható három férfi egy kocsiból kiszállva dulakodni kezdett több emberrel, egyikük gázpisztollyal rálőtt két emberre, majd társaival elmenekült.  A mentők a két sérültet kórházba szállították. A rendőrség a 24 éves L. R. Józsefet, a 42 éves Ny. K. Józsefet, valamint a 22 éves Ny. K. Ottót gyanúsítja a bűncselekmény elkövetésével. 

A nyomozás során kiderült, hogy a feltétezett elkövetők egy autóban várták a hazatérő másik családot. A vita egy korábbi üzleti ügy miatt alakult ki.   

A rendőrséget a sértettek hívták, de amire a rendőrök kiértek, a támadók elmenekültek a helyszínről, majd még aznap délután bementek a VIII. kerületi Rendőrkapitányságra és feladták magukat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága fegyveresen elkövetett csoportos garázdaság bűntett miatt indított eljárást a három budapesti férfi ellen. 

(police.hu)