Jolán
2 °C
4 °C

Egy 18 éves fiú mászott be a 2-es metró alagútjába

2018.10.14. 09:23

Frissítés vasárnap délelőtt 11-kor: Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki az alagútba beszaladt. A közleményben azt írják, a rendőrségre 8 óra 37 perckor érkezett bejelentés, hogy az Astoria megállónál egy férfi beszaladt a metró alagútba. A rendőrök az alagútban a 18 éves budapesti Sz. M. Márkot elfogták, és intézkedtek kórházba szállításáról. A fiatal ellen "közérdekű üzem működésének megzavarása bűntett" miatt indítottak eljárást.

Frissítés vasárnap délelőtt 10-kor: Az M2-es metró újra a teljes vonalon közlekedik, írja a BKK.

Kollégánk jelezte, hogy a 2-es metrón vasárnap reggel a következő tájékoztatást adták az utasoknak a Pillangó utcai metrómegállónál: egy utas a sínek közé mászott, a metró az állomástól nem indult tovább, amíg az utast meg nem találják. Később egy olvasónk is ugyanezt jelezte.

BJASZ20130906016
Fotó: Jászai Csaba / MTI

A BKK Facebook-oldalán annyit közölt: "Az M2-es metró helyett pótlóbusz jár a teljes vonalon, mert rendőrségi intézkedésre van szükség az egyik állomáson."

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?