Jolán
2 °C
4 °C

Felrobbanthatta saját lakását egy váci férfi

2018.10.20. 10:26

Két robbanás is történt csütörtökön egy váci lakásban, számolt be róla a Bors. A balesetről körülményeiről először nem derült ki semmi hivatalos, az első információk gázrobbanásról szóltak, de a katasztrófavédelem nem erősítette meg, hogy pontosan mi okozta a robbanást, amitől egy férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Vác, Radnóti Miklós út
Vác, Radnóti Miklós út
Fotó: Google Street View

A Bors információi szerint a férfi saját magát robbantotta fel. Szemtanúkra hivatkozva azt írják, hogy a megsérült férfit úgy ismerték, mint aki szeretett kísérletezgetni, különféle vegyi anyagokat, sőt fegyvereket és gázpalackokat is tárolt otthon, amik közrejátszhattak a balesetben.

A robbanás után az egyik lakó segített neki, aki egy poroltóval rohant a férfihez, aki a Bors szerint ajtót tudott nyitni, a súlyos égési sérülései ellenére. A férfit mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol újra kellett éleszteni. Állapotáról azóta nincsen újabb hír.

A rendőrség vizsgálja az ügyet, ha kiderül, hogy bűncselekményt követett el, akkor közveszély okozása miatt indul majd ellene eljárás.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?